پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

اعلام وضعیت مراجعات به مراکز معاینه فنی شهر تهران

مدیرعامل ستاد معاینه فنى پایتخت گفت: از ابتدای امسال تا ۱۳ مرداد ماه، حدود ۶۷۰ هزار دستگاه خودرو به مراکز معاینه فنی شهر تهران مراجعه کرده که در مقایسه با سال گذشته میزان مراجعات تغییر چندانی نداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر. شادى مالكى اظهار كرد: از آمار اعلامی، 521 هزار دستگاه خودرو مربوط به مراجعات اول بوده و نقص مربوط به آلایندگی 62 هزار و همراستایی 36 هزار و کمک فنر 19 هزار و تست ترمز 47 هزار و وضعیت ظاهری 72 هزار دستگاه خودرو مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی شهر تهران شناسایی و در نهایت جهت اخذ معاینه فنی توسط راکبین آن رفع ایراد گردیده است.در مجموع 29 درصد از خودروها به علت نقص فنی موفق به اخذ معاینه فنی در مراجعه اول نگردیده و تعدادی از این خودروهای مردود دارای چند نقص بوده اند.

 

وى بيان كرد: از ابتدی امسال تا پایان 13 مرداد ماه، حدود 497 هزار گواهی معاینه فنی صادر شده که از این تعداد، در حدود 87 هزار گواهی مربوط به معاینه فنی برتر است. در مجموع در حدود 17 درصد از خودروهای مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی شهر تهران دارای معاینه فنی برتر می باشند.

 

مالكى تاكيد كرد: در سال 1401، در حدود 3.5 میلیون دستگاه خودری پلاک تهرانی مشمول معاینه فنی بوده اند که از این تعداد 37 درصد آن به مراکز معاینه فنی شهر تهران و بنا بر اعلام رسمی پلیس راهور تهران بزرگ 40 در صد آن به مراکز خارج از شهر تهران مراجعه کرده اند. این آمار نشان می دهد در حدود 77 درصد از خودروهای پلاک تهران مشمول، دارای معاینه فنی و 23 در صد آن فاقد معاینه فنی بوده اند.

 

وى گفت: به این نکته بایستی اشاره شود که برای خودروهای مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی شهر تهران که سوابق آن در مراکز ما موجود است پیامک یادآوری ارسال می شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار